Dieta zilelor alternative

Home  >>  Diete  >>  Dieta zilelor alternative

Dieta zilelor alternative

Pe scurt ideea care sta la baza acestei diete este ca poti manca orice o zi cu conditia ca in urmatoarea sa mananci maxim 500 kcal. Este dovedit faptul ca orice dieta este greu de urmat pe termen lung deoarece la tot pasul exista Mc Donalds, KFC, Starbucks unde luam o cafea plina de zahar, si altele. Prin urmare este detul de gru de urmat orice dieta si orice stil de viata sanatos este aproape imposibil. Prin urmare aceasta dieta ne lasa o zi sa ne facem toate poftele cu conditia ca a doua zi sa “scapam” de caloriile acumulate cu o zi in urma.

Dat fiind ca a doua zi avem voie sa mancam orice poftim, multi dintre noi ne simtim mai bine si putem sa rezistam astfel sa mancam numai 500 kcal cu o zi inainte. Cu aceasta dieta se considera ca se poate rezista pe termen lung si prin urmare se pot vedea si rezultatele iar la sfarsit nu mai exista acel soc prin care imediat ce terminam dieta incepem sa mancam orice deoarece in sfarsit am scapat, si evident punem totul la loc sau mai mult.

Daca si dumneavoastra considerati ca este mai bine sa va fie foarte foame din cand in cand decat putin foame pe o perioada dubla atunci probabil vi se potriveste aceasta dieta.

Daca totusi vreti sa tineti o dieta in mod sanatos in acelasi timp cu unele activitati sportive atunci nu este deloc cea mai buna dieta avand in vedere ca in zilele cu 500 kcal veti simti o totala lipsa de energie si prin urmare si exercitiile fizice vor fi greu de realizat.

In cazul in care vi se pare atractiva aceasta dieta puteti gasi detalii peĀ http://www.johnsonupdaydowndaydiet.com/html/diet-landing.html